Vi tilbyder

Vagtservice

Vagtservice

Tryghed på arbejdspladsen

Hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov kan vi være med til at sikre trygheden på din arbejdsplads. Vi tilbyder mange forskellige vagtservices i Haslev og omegn. Vi står derfor altid klar til at løse din næste vagtopgave.

For at kunne garantere vores kunder professionel og kompetent vagtservice af høj kvalitet, består vores vagtteam af autoriserede og vagtuddannede medarbejdere. Hans Jørn Kirkskov, ejer af Kirkskov v/Jørn Kirkskov, er selv autoriseret vagt og er dermed godkendt som vagt af Rigspolitiet. Han kan derfor hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov tilbyde et kompetent team af vagter under sin autorisation. Denne autorisation er samtidig baseret på en vagtuddannelse, der har givet alle vores vagter stærke kompetencer inden for bl.a. førstehjælp. Du kan derfor føle dig helt tryg på arbejdspladsen med Kirkskov v/Jørn Kirkskovs vagtservice i Haslev.

Sikkerhed og adgangskontrol

Kontrol og tilsyn

Uanset om du har brug for en tilkaldevagt eller en fastvagt tilbyder vi hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov vagtservices inden for kontrol og tilsyn. Vi forstår vigtigheden i sikkerhed og adgangskontrol og står derfor altid klar til at skabe tryghed for dig og din virksomhed. 

Vi løser gerne diverse ad hoc opgaver såsom kontrol på byggepladser og lignende. Vi kan også tilbyde stationære vagter der går rundt og holder øje med din ønskede lokation 24 timer i døgnet alle ugens syv dage. Kontakt os i dag for at høre mere eller hvis du har spørgsmål til vores vagtservices.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at høre mere om vores services eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.