Vi tilbyder

Transportservice

Vi er godkendt til

Transport og vognmand

Hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov tilbyder vi transport på Sjælland. Selvom vores primære område er Danmark, kan vi dog også i visse sammenhænge tilbyde transport i Europa, herunder Sverige m.fl.

Vi tilbyder et kompetent transportteam bestående af godkendte vognmænd med en chaufføruddanelse. Fra 1. juli 2019 er det desuden blevet et krav, at alle chauffører af varebiler mellem 2.000 og 3.500 kg skal have både en vognmandsgodkendelse og en chaufføruddannelse. Idet vores varebiler vejer 3.500 kg, er vores chauffører hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov derfor også underlagt det nye krav. Desuden har vi EU-bevis, der opfylder de nyeste krav. Dette er derfor din garanti for, at alle vores chauffører samt varebiler opfylder et kvalitetskrav.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser inden for transportservice. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på den enkelte opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Småt er godt

Stykgodstransport

Vi kan hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov tilbyde mange forskellige former for transport på Sjælland og klarer gerne både store som små opgaver. Har du derfor brug for hjælp til stykgodstransport, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Primært tilbyder vi stykgodstransport af varer fra punkt A til B for erhverv, men har du brug for hjælp til privat flytning, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mulighed for at transportere kasser og op til 8 paller i hver af vores to biler – en alukasse og en kassevogn.

Har din virksomhed brug for regelmæssig transport af varer, kan vi også tilbyde at indgå en fast aftale, hvor vi fungerer som kurer for virksomheden. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at høre mere om vores services eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.