Virksomhedsprofil

Om Kirkskov

Vi er en alsidig virksomhed

Bred vifte af serviceområder

Kirkskov v/Jørn Kirkskov er en alsidig virksomhed og vores arbejdsområder spænder vidt. Vi udfører arbejdsopgaver inden for flere forskellige områder og tilbyder derfor services inden for alt lige fra vagt og transport til ejendoms- og montageservice.

Kirkskov v/Jørn Kirkskov er en enkeltmandsvirksomhed, der er drevet og ejet af Hans Jørn Kirkskov. Siden 1993 har vi haft en sund og stabil forretning, der er til at regne med. I dag består virksomheden af i alt 8 ansatte, der hver især byder ind med kompetencer, som gør det muligt for Kirkskov v/Jørn Kirkskov at tilbyde en bred vifte af serviceområder.

Står du med en opgave, som du ønsker udført professionelt og med kvalitet i højsædet? Kirkskov v/Jørn Kirkskov varetager gerne ansvaret for din opgave. Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores arbejdsområder, er du velkommen til at kontakte os.

 

Professionelt udført arbejde

Vi prioriterer kvalitet

Vores kompetencer og erfaring står i tråd med vores serviceområder og vi værner om kvalitet, tryghed og holdbarhed. Vi vægter derfor også altid højt, at du som kunde står tilbage med en god mavefornemmelse, når vi har udført en opgave for dig – dette gælder uanset, om der er tale om transport- eller montageopgaver såvel som ejendomsservice.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med din opgave eller projekt, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Ring til os på (+45) 20 23 45 55 eller skriv til os på kirkskov@hotmail.com. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at høre mere om vores services eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.