Vi tilbyder

Montagearbejde

Montage af møbler, hegn og meget andet

Vi hjælper med monteringen

Hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov er vi altid klar til at hjælpe med montagearbejde på Sjælland. Vi monterer alt lige fra møbler, hegn, småbyg, lagerreoler og sågar IKEA møbler. Kort sagt: ingen opgave er for lille – vi monterer gerne alt, hvad der kan samles.

Vi kan også tilbyde hjælp til montering af køkkener primært til erhvervsbrug. Har din virksomhed derfor indkøbt et køkken, kommer vi gerne og sætter det op, så I kan komme i gang med at bruge jeres nye køkken.

Har du eller din virksomhed derfor brug for hjælp til diverse former for montering, skal du ikke tøve med at kontakte Kirkskov v/Jørn Kirkskov allerede i dag.

Vi klarer monteringen

Professionelt og fagligt udført montagearbejde på Sjælland

Når du vælger at få hjælp til montering af Kirkskov v/Jørn Kirkskov garanterer vi altid professionelt og fagligt udført montagearbejde på Sjælland. Vi klarer gerne både store og små monteringsopgaver med et smil. Det vigtigste for os er altid, at vi kan hjælpe vores kunder og gøre dem tilfredse med vores services.

Vi kan også tilbyde færdige legepladskoncepter, som vi selv laver og monterer for legepladsfirmaer. Er der behov for en ny legeplads, kan du derfor med god samvittighed vælge Kirkskov v/Jørn Kirkskov til at klare opgaven.

Står du over for en uoverskuelig montering, er du altid velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud og for at aftale nærmere – så kommer vi glædeligt og klarer monteringen hurtigt og nemt.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at høre mere om vores services eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.