Vi tilbyder

Ejendomsservice

Institutioner og erhverv

Vedligeholdelse & rengøring

Er der brug for hjælp til vedligeholdelse og rengøring i institutioner og erhverv, står vi hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov klar til at hjælpe. Vi tilbyder mange former for ejendomsservice på Sjælland, herunder vedligeholdelse, græsslåning, vinduespudsning og rengøring.

Vi kommer gerne og slår græs i grundejerforeninger og hos erhverv og gør rent på kontorer, i skoler samt i institutioner. Vi kan også sørge for at rydde sne om vinteren. Vi har nemlig vores eget vinterberedskab og vintertjeneste.

Hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov har vi selv alle de nødvendige maskiner for at kunne tilbyde institutioner og erhverv ejendomsservice af høj kvalitet. Vi har derfor selv græsslåmaskiner, gulvvaskemaskiner, fejemaskiner og snerydningsmaskiner.

Vinduespudsning, småanlæg m.m.

Vi holder det rent og præsentablet

Hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov forstår vi vigtigheden i at holde det rent og præsentabelt. Vi kommer derfor gerne og giver en hjælpende hånd, når du eller din virksomhed har behov for det.

Vores ejendomsservice på Sjælland inkluderer også vinduespudsning, hvilket vi kan tilbyde både til erhverv og til privat, samt småanlæg og lignende services.

Er du interesseret i at høre nærmere eller har du spørgsmål til de ejendomsservices vi kan tilbyde hos Kirkskov v/Jørn Kirkskov er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at høre mere om vores services eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.